Typ10 Homeschooling Bedrijven

Wilt u foutloos en efficiënt leren blind typen? Uw productiviteit verhogen?
Typ10 biedt de 10-delige lessenreeks om blind te leren typen nu aan in interactieve live videolessen!

Hoe gaat het in zijn werk?
Op voorhand krijgt u de materialen (werkboek + stickers voor het toetsenbord) thuis gestuurd. U ontvangt een login om aan te melden op onze online module van thuis uit. Via de webcam komt u live in contact met de lesgever. Deze geeft de lessen (1u à 1,5u) zoals hij ze zou geven in een reguliere groepsles en begeleidt alle cursisten in het proces om de basisvaardigheden van het blind typen onder de knie te krijgen. (Voor meer info over de opbouw van Typ10, zie link Home en Inhoud.) Door het gebruik van webcam en microfoon kunnen vragen gesteld worden en kan de lesgever individuele feedback geven. Helemaal interactief en op maat dus!

De lessen zijn gespreid over vijf weken, telkens op maandag en donderdag, met een afsluitende toets tijdens de laatste sessie. U logt in om 8u30 zodat de les kan beginnen om 10u en klaar is rond 11u30. In de tussenliggende dagen kan u naar hartenlust oefenen via de online module. Deze blijft ook na de lessen nog een jaar lang beschikbaar!

De Typ10 opleiding kan met KMO-Portefeuille betaald worden.
Via deze link vindt u de uitleg over de KMO-Portefeuille, het te volgen stappenplan van C&Explore en het stappenplan van de KMO-portefeuille zelf.
Gelieve deze bij de hand te houden bij inschrijving.

Kan u door vroegtijdig hervatten van uw werk de lessen doordeweeks niet meer bijwonen? Neem dan contact met ons op voor een herhalingsles in het weekend.

Wat hebt u nodig?
Voor deze online videolessen hebt u een pc of laptop nodig die aangesloten is op internet. De pc of laptop dient voorzien te zijn van een webcam en microfoon. (Bij laptops zijn deze meestal ingebouwd en hoeft u die niet apart aan te schaffen.) Een extern toetsenbord kan de tactiele ervaring versterken, maar is niet noodzakelijk. Een (dunne) keukenhanddoek om de handen af te dekken ligt best bij de hand. . Na uw inschrijving nemen wij (ten laatste zondagavond) contact met u op om na te gaan of het gebruikte programma (Zoom.us) geen problemen geeft op uw laptop/pc.

Hoe kan u inschrijven?
Onderaan deze pagina kan u inschrijven (via mail). Inschrijven kan tot donderdag 2 april om 14u. Dit om de werkboeken op tijd bij u te krijgen via de post. De inschrijving en het profiel zijn persoonlijk. Er kunnen geen twee cursisten oefenen op één profiel. Voor slechts €195 krijgt u:
- Het werkboek en stickermateriaal;
- 10 interactieve videolessen in 9 sessies;
- Een online-profiel voor 1 jaar om zelf te oefenen;
- Een unieke ervaring;
- De basisvaardigheden van het blind typen.

Data?
Telkens aanmelden om 8u30, les van 10u-11u(30).
Voor de eerste les vragen we om reeds aan te melden om 8u. Mochten er nog technische problemen zijn, kunnen deze door onze IT’er opgelost worden vóór aanvang van de lessen. Zo kunnen wij de kwaliteit van de daaropvolgende lessen garanderen. Uiteraard kan er tussen 8u – 10u nog even iets anders gedaan worden.

Maandag 06/04/2020: Les 1
Donderdag 09/04/2020: Les 2
Maandag 13/04/2020: Les 3
Donderdag 16/04/2020: Les 4
Maandag 20/04/2020: Les 5
Donderdag 23/04/2020: Les 6
Maandag 27/04/2020: Les 7
Donderdag 30/04/2020: Les 8
Maandag 04/05/2020: Les 9 + Les 10 (Toets)

Schrijf in via mail

Login TTO

typ10 logo

typ10 typen
typ10 typen


C&Explore

Met de steun van