Typ10, waar kan ik terecht?

U wilt uw kind graag blind leren typen op een speelse en didactische manier? Dat kan!
In groepjes van maximaal 10 deelnemers worden de kinderen begeleid door een erkende lesgever in de basisvaardigheden van het blind typen. Via hun online profiel automatiseren de kinderen thuis (vanaf les 1) en in de les (vanaf les 6) hun cognitieve kennis en motorische handelingen. De betrokkenheid van ouders wordt hierin uitermate gestimuleerd.

De prijs voor deze groepslessen bedraagt €220/pp., inclusief didactisch materiaal en een profiel voor Typ10 Online. Deze tool is een jaar lang toegankelijk om tijdens en na de 10 lessen online te oefenen. De kinderen brengen hiervoor in de meeste scholen een laptop mee. Dit mag ook een oude, geleende laptop zijn! Deze moet enkel op draadloos internet kunnen en beschikken over een werkende USB-poort. Er hoeven geen programma’s geïnstalleerd te worden. Mocht dit wenselijk zijn, kan u voor uw kind een eigen account aanmaken zodat uw persoonlijke gegevens privé blijven.

Deze lessen worden aangeboden in samenwerking met High Five. Op hun platform https://www.high-five.be/login kan u een gratis account aanmaken en inschrijven voor de groepslessen naar uw keuze. Na afloop van de groepslessen, kan u via dit platform uw fiscaal attest ter waarde van 112€ downloaden.

Voorjaar:

Login TTO

typ10 logo

typ10 typen
typ10 typen


C&Explore

Met de steun van